O româncă din Torino şi-a UCIS fetiţa de 7 ani, apoi s-a sinucis

O nouă crimă zguduie inimile italienilor dar şi românilor. O româncă de 31 de ani şi-a ucis fetiţa de 7 ani, apoi s-a sinucis, lăsând în urma ei lacrimi şi strigăte de durere. Conform presei italiene, femeia româncă nu se afla la prima tentativă de acest gen, deoarece în anul 2011 aceasta şi-a aruncat fetiţa la tomberon, pe când avea numai trei luni.

După gestul şocant făcut atunci, autorităţile au internat-o la psihatrie, însă ulterior a fost repusă în drepturile părinteşti. Din ancheta realizată se pare că românca se confruntă de ani buni cu o depresie severă. Românca se afla în Italia de 15 ani şi de doi ani era căsătorită cu un italian. Tatăl fetiţei locuieşte acum în România, scriu cei de la wowbiz.ro

Potrivit ediţiei La Stampa, femeia primise un SMS de la mama ei, în dimineaţa zilei în care a avut loc nenorocirea. Mama ei se afla la muncă şi parcă presimţind ceva i-a trimis un SMS fiicei întrebând-o daca totul este in regula, iar Alina i-a răspuns că “totul este în regulă”. SMS-ul a fost primit de Alina în jurul orei 10.00 dimineaţa, iar în timp ce îi răspundea mamei ele, fetiţa de şapte ani era deja moartă, după ce fusese înjunghiată cu un cuţit.

La câteva clipe după ce a comis oribila crimă, femeia şi-a pus şi ea capăt zilelor, iar cele două trupuri neînsufletiţe au fost găsită de mama ei.

Femeia se numeşte Alina Mihaela Olaru şi era originară din Rădăuţi, iar pe fetiță o chema Tatiana, conform celor de la libertatea.ro

loading...