Povestea INCREDIBILĂ a femeii românce care a MURIT de DOUĂ ori

Aceasta poveste se presupune că ar avea un sâmbure de adevăr şi de ce nu, poate fi credibilă. Totul a început cu zeci de ani în urmă, când o mamă şi fetiţa ei de doar 7 anişori au fost internate în spital pentru a fi operate. Mama trebuia operată la stomac iar fetiţa trebuia şă-şi scoată amigdalele.

Pentru că erau mamă şi fiică, acestea stăteau în acelaşi salon de spital. Într-una din seri, mama fetiţei s-a stins din viaţă, medicul de gardă fiind cel care a constatat decesul şi care a instruit asistenta să vină şi să ridice cadavrul pentru a fi dus la morga spitalului. În timp ce mama sa era pregătită pentru a fi dusă pe targa la morgă, fetiţa a strigat disperată: “Mamă, te rog, nu pleca! Nu mă lăsa!” Doar câteva secunde trecuseră şi miracolul s-a întâmplat.

Femeia declarata moartă cu doar câteva momente înainte, îşi dădu cearşaful deoparte şi s-a ridicat pe marginea patului. Inviase din morţi! Ulterior, femeia îi povestise fetiţei sale următoarele: îşi părăsise trupul, începuse să zboare, când a auzit strigătul disperat al fetiţei, lucru ce a făcut-o să se întoarcă. După câteva zile de spitalizare, amandouă au plecat acasă: “moarta” şi fetiţa, bucuroasă că mama ei se afla încă în viaţă.

Femeia “moartă” care a uimit atunci medicii, a decedat cu adevarat peste câţiva zeci de ani, undeva în jurul vârstei de 90 de ani. “Fetiţa de 7 ani”, acum o femeie matură în jurul vârstei de 60 de ani, îşi îngrijea mama bolnavă, care se afla la pat. Deodată, a auzi un freamăt ciudat în cameră, de parcă se afla un vizitator nepoftit şi misterios. Peste doar câteva zile, un înger gigantic a pătruns în camera muribundei, fiind însoţit de un convoi de îngeri mai mici, cu aripi aurii şi veşminte strălucitoare. Au venit să-i ia sufletul, pe care i l-a dus în RAI…

Sursă foto. Sursă articol: almeea.ro