Și-a lăsat BEBELUŞUL să MOARĂ de FOAME și a plecat să se DISTREZE o săptămână

În fiecare zi, astfel de cazuri le regăsim pe prima pagină a tuturor ziarelor de pe întreg mapamondul. Cazul este unul şocant, pentru că este vorba despre viaţa unui copil pentru care nu s-a mai putut face nimic.

Totul s-a întâmplat în Rusia, unde o mamă adolescentă fiind, si-a lăsat copilul singur acasă pentru aproximativ o saptămână şi s-a hotărât să plece împreună cu prietenii pentru a se distra în voie. Tânăra mamă se numeşte Viktoria Kuznetsova şi le-a spus vecinilor de la căminul studențesc unde locuia în orașul Rostov (sud-vestul Rusiei), că băiețelul Egor va fi îngrijit pentru o perioadă de o mătușă, scriu cei de la ro.blastingnews.com

După ce a trecut aproape o săptămână, vecinii au început sa devină suspicioși în privința spuselor tinerei mame și au alertat poliția. Odată ajunse la faţa locului, organele de poliţie au găsit băiatul de doar nouă luni decedat, atunci când au intrat în locuință pe data de 13 septembrie. Copilul prezenta semne de epuizare fizică după atâtea zile fără prezenţa mamei lângă el, relatează The Independent în ediția sa online.

În timp ce copilul se stingea încet din viaţă, epuizat fiind şi mort de foame, Viktoria Kuznetsova ar fi postat pe o rețea de socializare din Rusia, că se simte foarte bine, că a fost „la agățat cu Nastya” și și-a vopsit părul negru. Potrivit presei ruse, mama adolescentă a renunțat la fiul ei Egor când acesta avea doar o lună, micuțul ajungând în acel moment într-un orfelinat. Dar, ironia sorții este că șapte luni mai târziu, copilul a fost încredințat din nou mamei sale biologice de către autoritățile ruse.

Dacă vă întrebaţi ce făcea tatăl în acest timp, ancheta a stabilit că acesta era plecat pentru a satisface serviciul militar (care în Rusia este obligatoriu) atunci când Viktoria a abandonat copilul. Despre întâmplarea tragică, acesta a declarat că este devastat și este convis că ar fi acum în căutarea divorțului.

În conformitate cu legislația în vigoare, Viktoria Kuznetsova riscă acum să petreacă zece ani în închisoare pentru decesul fiului ei de doar nouă luni. Cei care au aflat acest caz şocant, sunt siguri că fapta tinerei mame este una care arată imaturitatea, aceasta nefiind conștientă de ceea ce înseamnă să fi părinte şi să ai un copil în grijă.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ro.blastingnews.com