Un telefon FATAL i-a anunţat moartea surorii ei! Visase acest lucru cu 2 ani în urmă … şi s-a adeverit …

Povestea ce urmează este una incredibilă dacă nu credem în vise şi în puterea lor de a ne anunţa viitorul. Pentru cei care sunt de acord cu ele, faptele de mai jos pot fi unele fireşti.

O tânără a povestit pe site-ul reddit.com o întâmplare ce a marcat-o pe viaţă.

“Era în anul 2014, când am visat că sora mea se plângea de dureri de cap unui medic italian. Doctorul mi-a spus că are cancer şi că va muri curând. În visul meu îi spuneam sorei mele să se bucure de restul zilelor ei.

Acum, revenind la realitate, cu aproximativ două săptămâni în urmă, sora mea mă sună şi îmi spune că are dureri de cap puternice şi îşi simte gâtul rigid. Unul din prietenii săi este doctor şi, după ce i-a facut un mic control, i-a spus că poate avea probleme sinusale, aşa că i-a prescris câteva inhalări şi antibiotice.

Eu mi-am amintit de visul avut acum 2 ani şi i-am spus despre visul avut, dar am omis partea cu “moartea”. În alte dăţi, am avut întotdeauna vise despre moarte, dar niciunul nu s-a împlinit. Din moment ce visul meu implica şi un diagnostic de cancer, am trunchiat visul şi i-am spus doar partea de cefalee.

loading...

Însă, cu o săptămână în urmă am primit “telefonul fatal”. Ea a fost găsită prăbuşită şi în stare de comă într-un lift, cu hemoragie intracraniană. Aparent, ea a avut un anevrism cerebral care s-a declanşat. A murit joia trecută. Şi… mă simt vinovată. Şi durerea…”

Tragica poveste a fost citită de foarte mulţi utilizatori şi unii dintre aceştia chiar au povestit că asemenea vise au avut şi ei … numai că “moartea” nu poate fi oprită indiferent dacă ştim că acest lucru se va întâmpla …

Sursa articol: almeea.ro Sursa FOTO.