O chelneriţă a servit timp de 7 ani un bătrân nesuferit în restaurantul unde lucra. Moartea acestuia i-a provocat un ŞOC de UIMIRE – VIDEO

Walter Swords era un bătrân de 89 de ani, despre care se ştia că era un veteran din cel de-al Doilea Război Mondial. Acesta îşi făcuse un obicei de a merge zilnic la restaurantul Luby din Brownsville. Contrar faptului că era bătrân, veteranul era cu adevărat un nesuferit, comportându-se neadecvat cu angajaţii restaurantului. Avea multe cereri şi era mereu pus pe ceartă cu toată lumea, scriu cei de la libertatea.ro citând littlethings.com.

Din această cauză toţi ospătarii refuzau să-l mai servească pe bătrân, în afară de Melina Salazar. Melina a fost cea care îi aducea mereu comanda bătrânunului, nu îi lua în seamă jignirile şi cerinţele absurde. Mai mult, de fiecare dată încerca să fie politicoasă şi înţelegătoare, să aibă răbdare şi să zâmbească. Îi servea masa exact după dorinţele acestuia.

„El era foarte dur. Mereu se certa cu noi și era nepoliticos. El prefera mâncarea foarte fierbinte, dădea impresia că avea de gând să se ardă”, spune Salazar.

Într-o zi, după cei 7 ani în care venea zilnic la restaurant, Swords nu a mai apărut. Melina a primit după câteva zile o veste. Sword murise şi îi lăsase ei averea lui: maşina şi 50.000 de dolari.

Melina a fost contactată de un avocat: „Eu îl reprezint pe domnul Walter, care s-a stins din viaţă cu o săptămână în urma. Ştiu că eşti surprinsă, dar el m-a trimis cu un mesaj. Pentru că ai fost atât de bună şi răbdătoare cu el, Walter a hotărât să îţi lase o moştenire. Este vorba de un bacşiş de 50.000 de dolari şi o maşină”.

„Nu mi-a venit să cred, până și acum sunt uimită”, a declarat femeia.

Melina Salazar ştie că uneori clienţii pot fi dificili, dar spune că niciodată nu ştii prin ce trec aceştia. Ea încurajează ceilalţi ospătari să realizeze cât este de important să zâmbeşti, să faci un gest de bunătate care poate însemna mult pentru cineva.

Sursa VIDEO: victorcristianonet Sursa articol: libertatea.ro