Caz șocant! O familie de canibali a mărturisit că a ucis și mâncat 30 de persoane.

O familie de canibali din Krasnodar, Rusia, a declarat că a ucis mai multe persoane pentru a le consuma, citează The Sun presa rusă.

Dmitri Baksheev în vârstă de 35 de ani și soția sa, Natalia în vârstă de 42 de ani au depozitat rămășițele omenești în frigider și congelator precum și într-o pivniță.  Ei au început să omoare și să mănânce oameni în urmă cu 18 ani, fapt care a șocat oamenii legii.

Bakshaev și soția sa ar fi avut un telefon în care țineau fotografii cu ”cinele” servite, printre care și una în care la cina din 29 decembrie 1999 au servit un cap de om umplu pe un platou, alături de portocale.

Perechea a fost reținută după ce corpul dezmembrat al unei tinere a fost găsit într-un dormior al academiei militare în care acesta lucra. Bărbatul a recunoscut în cele din urmă uciderea femeii și chiar s-a lăudat cu multe alte crime.

Autoritățile au descoperit până acum opt bucăți de corp uman înghețate în timp ce încearcau să verifice dacă spusele acestuia cu privire la crime sunt adevărate.

loading...

Cei doi au fost arestați și urmează să stea ani grei la închisoare. Ei au mai spus că își drogau victimele înainte de a le ucide și apoi le tranșau și le congelau pentru a le păstra mai bine. Sursă articol: Portalul de informații libertatea.ro   Sursa foto