INCREDIBIL! O femeie a născut gemene. După două săptămâni a observat ceva extrem de bizar la fetițele ei.

Incredibilul se produce atunci când te aştepţi mai puţin. Un cuplu de tineri erau în culmea fericirii atunci când au aflat că sunt părinţii a două fetiţe gemene foarte frumoase. Hannah Yarker și Kyle Armstrong au povestit că totul a început ca o glumă. În timpul sarcinii, Hannah a vorbit despre cum ar fi să aibă gemeni birasiali, fiindcă partenerul ei de viață este mulatru. Cineva din familia lor chiar a zis: ”Imaginați-vă, cum ar fi să primim câte unul din fiecare.” Și, uimitor sau nu, și-au primit dorința, scriu cei de la antena3.ro citând stiri.rol.ro

În ziua când s-au născut, fetele păreau identice, dar nimeni nu se aștepta să ajungă să arate atât de diferit una față de cealaltă.

La doar două săptămâni de la naştere, părinții au început să observe diferențele: culoarea pielii fetelor. Cuplul a concluzionat că fetele lor nu sunt deloc identice. Myla până la urmă a ajuns să aibă pielea mai închisă la culoare, și să semene cu tatăl său care e mulatru, iar Anaya a moștenit pielea albă a mamei, împreună cu părul deschis la culoare și ochii albaștri.

Din cauza faptului că acest lucru se petrece foarte rar, părinții povestesc că oamenii îi întreabă mereu dacă sunt ai lor amândoi, dacă sunt surori și dacă chiar sunt gemene, sau chiar dacă sunt rude.

Explicația medicilor: Myla și Anaya nu sunt identice fiindcă provin din ovule diferite și s-au dezvoltat în saci amniotici diferiți în pântec. Cu siguranță că atunci când vor crește vor avea multe explicații de dat când oamenii vor afla că sunt gemene.

Sursa FOTO: stiri.rol.ro Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul antena3.ro