Moldovenii – locul 1 la pierdut timpul pe Facebook. Zuckerberg va merge la Chișinău ”Vreau să-i cunosc pe oamenii care stau atât de mult pe Facebook!”

Potrivit oamenilor de știință de la Haravod, moldovenii care au cont pe Facebook s-au clasat pe onorabilul loc 1 după timpul pierdut pe rețeaua de socializare. În acest context,  Mark Zuckerberg și-a “anunțat” intenția de a vizita Chișinăul, scriu cei de la b1.ro citând moldovesti.info.

Anunțul ar fi fost făcut în timpul prezentării studiului global ”Analiza statului și statusului pe facebook”, care a demonstrat că moldovenii cu conturi pe Facebook stau în medie 10 ore activi pe rețeaua de socializare.

Știm de ce stau grecii pe facebook: la ei ziua de muncă începe la 10 și se termină la 12, se plictisesc foarte mult. Am rămas șocați să vedem că moldovenii stau 10 ore pe facebook. Oamenii aceștia când mai dorm? Când mănâncă? Pe 30 martie merg în Moldova să văd de ce stau pe Facebook atât de mult”, susţine renumitul Mark Zuckerberg pentru moldovesti.info.

Cercetătorii moldoveni au o explicație simplă pentru fenomen. Omul de știință Ioan Poalălungă, de la Academia de Știință, spune: până acum moldovenii stăteau pe odnoklassniki câte 10 ore. Dar, după ce li s-au furat parolele ținute la Starnet, nu-și mai pot accesa conturile și au trecut pe facebook. E simplu!

În mod evident, anunțul fondatorului Facebook nu este altceva decât o farsă, pusă la cale de site-ul pamflet Moldovenești. O farsă care poate pune Moldova pe harta reţelelor de socializare online, dacă ajunge la urechile fondatorului Facebook.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul b1.ro