Italia: Român de 22 de ani, găsit mort într-o pădure din Verona.

Gabriel Costin Mingea din Constanța, a fost găsit mort la marginea unei păduri de lângă Verona, Italia. Se pare că tânărul și-ar fi pus capăt zilelor.

Tânărul de 22 de ani a plecat în Verona cu iubita lui și a ajuns să-și găsească sfârșitul, miercuri seara, într-o pădure de lângă oraș.

Familia lui Gabriel este disperată pentru că nu au destui bani să-i aducă trupul înapoi în țară.

Prietenii tânărului au început campania de strângere de fonduri. Aceștia au postat un mesaj pe Facebook în care solicită donații din partea oamenilor.

”Familia, însă, nu are destui bani pentru repatrierea lui deoarece aceasta costa în jur de 3.000 de euro. Așa că noi, toţi cei apropiați lui, ne-am gândit să facem ceva pentru a-l aduce pe Gabi acasă. În această situație fiecare leu contează, deci hai să fim oameni și să fim alături de familia lui în momentele aceastea grele”, au scris prietenii lui Gabriel în postare.

Mama lui a fost sunată pe 27 septembrie de polițiști și a fost informată că trupul fiului ei cel mare a fost găsit de un trecator, fără suflare, într-o pădure la doar câțiva kilometri de orașul Verona. Sursă articol: Portalul de informații libertatea.ro  Sursă postare Facebook Budi BG

loading...

https://www.facebook.com/mingea.bogdan/posts/382268578859709