VIDEO – I-a avertizat Iisus Hristos pe mexicani? Statuia acestuia își deschidea și închidea ochii asemenea unei ființe umane.

O întâmplare bizară s-a petrecut în Mexic, localitatea Zaragoza. Cu un an în urmă, statuia lui Iisus Hristos din piatră a fost filmată în timp ce își deschidea și închidea ochii, asemenea unei ființe umane. Iisus Hristos a deschis ochii înainte de o mare catastrofă, scriu cei de la teotrandafir.com

Ce urmează – specialiștii au descifrat imaginea!

Toţi cei care cred cu tărie în teoriile fanteziste susțin că recentele catastrofe au fost prevestite în urmă cu un an, când o statuie din piatră a lui Iisus Hristos se ”comporta” ciudat.

Rămâne întrebarea? I-a avertizat Iisus Hristos pe mexicani? Statuia acestuia își deschidea și închidea ochii asemenea unei ființe umane. Filmarea cu chipul lui Hristos de anul trecut din luna august a devenit virală pe Internet. Statuia care a încins imaginaţia oamenilor se află într-o biserică catolică din Zaragoza, iar astăzi lăcașul de cult este loc de pelerinaj. Sute de mii de persoane vizitează lunar statuia care a dat naștere la numeroase controverse.

Unul dintre experții care a analizat videoclipul, Ivan Escamilla, specializat în activități paranormale și psihologie susține că imaginile sunt cât se poate de autentice.

loading...

Alți specialiști din Mexic, mai mult sau mai puțin fanatici, sunt de părere că Iisus i-a avertizat pe mexicani încă de acum un an în legătură cu evenimentele care vor avea loc toamna aceasta. Reamintim că Mexicul a fost zguduit de două cutremure puternice luna aceasta, unul de 8 și celălalt de 7 grade pe scara Richter.

Pe Internet circulă tot felul de teorii de acest tip. Mulți utilizatori care au văzut clipul pe Youtube au declarat că sunt șocați de imagini și sunt convinși că ceva rău se va întâmpla cu omenirea.

Sursă VIDEO: Kiran Charan Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul teotrandafir.com