FOTO! O fată de 19 ani, fără permis de conducere și sub influența drogurilor a lovit mai multe autoturisme.

O tânără de numai 19 ani, aflată sub influența drogurilor a gonit nebuneşte pe străzile din Cluj-Napoca şi a lovit mai multe maşini.

„Șoferiţa” a fost rănită și transportată la a spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

”În jurul orei 23.00, la intersecția străzilor Calea Turzii și Observatorului a avut loc un accident soldat cu rănirea unei persoane. Din primele informații, o tânără de 19 ani ar fi pierdut controlul asupra autoturismului pe care îl conducea, intrând în coliziune cu un autoturism parcat. Tânăra a fost rănită și transportată la unitatea medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

În cursa ei nebună, a lovit mai multe mașini, iar unul dintre participanţii de trafic a urmarit-o și a filmat-o.

 ”A mers fara cauciuc pe fata stânga urmărită de 4 echipaje de poliție . Totul s-a terminat la giratoriu de pe Calea Turzii la intersecția cu strada Observator. Am văzut live prin fața mea a trecut”, a relatat un martor.

Tânăra a pornit la drum de la 15 kilometri de Cluj, din Floreşti.  Ea a condus nebuneşte prin aproape tot oraşul.

Fata de 19 ani ar fi pierdut controlul asupra autoturismului pe care îl conducea si a în coliziune cu un autoturism parcat.

Ea a fost testată cu aparatul etilotest, reieșind că nu consumase alcool, însă oamenii legii au constatat că nu deținea permis de conducere. Acum e cercetată penal pentru conducere fără permis, sub influenţa substanţelor interzise. Sursă articol: Portalul de informații stiridecluj.ro