VESTE REA pentru TOŢI cei care stau la BLOC! Puteţi face PUŞCĂRIE dacă depăşiţi această limită …

Poliţiştii, sătui să tot fie chemaţi de locatari pentru a rezolva miile de situaţii în care se ascultă muzică la volum maxim, aceştia s-au plâns la şefa lor, Carmen Dan. Ministrul de Interne s-a hotarât să schimbe legea, care prevede ca muzica dată tare, seara târziu, să se sancţioneze cu până la cinci ani de închisoare. Măsura ar putea fi adoptată anul acesta, printr-un proiect de modificare a Legii ordinii şi liniştii publice, susţinut de ministrul
Internelor, Carmen Dan.

Politiştii pot să vă facă dosar penal pentru care riscaţi şi cinci ani de închisoare, dacă după ce v-au avertizat o dată sunt chemaţi iar şi iar la aceeaşi adresă, scriu cei de la jurnalul.ro citând stirileprotv.ro.

„Fapta persoanei care, fiind avertizată să înceteze activităţile contravenţionale (…) continuă să savârşeasca aceste activităţi (…) constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani”, se arată în textul proiectului de lege.

De la începutul anului si până acum, în Capitala, s-au dat peste 250 de sancţiuni contravenţionale. De cele mai multe ori, agenţii au fost chemaţi de câte două sau trei ori la aceleaşi sesizari.

loading...