VIDEO TERIFIANT! O tânără se zbate între VIAŢĂ şi MOARTE după ce o maşină a spulberat-o pe TRECEREA de PIETONI

Tânăra se numeşte Andra Elena şi a fost victima unui accident auto foarte grav, după ce a fost spulberată de o maşină şi aruncată câţiva metri în aer, pe o trecere de pietoni din Săvineşti, judeţul Neamţ. Tragedia s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni. Incidentul a fost surprins de o cameră de luat vederi, iar pe filmare se poate observa cum fata se angajează în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, nu înainte de a se asigura dacă vine vreo maşină, scriu cei de la observator.tv

Când tânăra a ajuns la mijlocul şoselei, s-a uitat în dreapta şi a văzut maşina care se apropia cu viteză, însă nu a avut nicio reacţie până în momentul când a realizat că şoferul autoturismului nu frânează.

A luat-o la fugă spre stânga şi a fost spulberată de maşina condusă de un bărbat de 59 de ani, din Piatra Neamţ.

În urma impactului, Andra Elena a fost aruncată câţiva metri în aer, după care s-a prăbuşit pe asfalt. Ea a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la spital, acolo unde se află, în continuare, în comă.

loading...

Organele de poliţie au făcut cercetările necesare iar acum au deschis pe numele șoferului un dosar penal pentru vătămare corporală gravă.

Sursă VIDEO: Ziar Neamt  Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv