Hoți fără milă! Au furat de la copiii bolnavi de cancer…

Persoane necunoscute au spart biroul organizației.

Furt la tabăra pentru copiii cu cancer – MagiCAMP, din comuna dâmboviţeană Brăneşti, proiectul fostului ministru Vlad Voiculescu.

Hoții au spart biroul organizației și au furat mai multe laptopuri donate, deși aveau la dispoziție și o sumă de bani. Furtul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, la tabăra MagiCAMP, destinată copiilor cu cancer.

„Hoții au intrat aseară pe geam. Au forțat geamul și au furat cinci laptopuri. Am depus o plângere la Poliție. Nu au lăsat nicio amprentă”, a declarat, pentru Libertatea, Melania Medeleanu.

Fosta prezentatoare TV, a mai spus că laptopurile furate au fost „donate de oameni buni”.

„Dincolo de ce se vede concret în taberele MagiCAMP, în proiectele noastre – MagicBOX sau MagicHOME, munca noastră înseamnă mii de telefoane, mesaje, tabele, prezentări, liste cu sponsori, contacte, fotografii, filmulețe ale copiilor pe care i-am întâlnit. Mare parte din toate astea s-au evaporat în această noapte. La 22:30 încuiam ușa biroului. La prima oră, un pahar cu apă vărsat pe o masă, birourile goale și un geam deschis. Și gata. Munca noastră de atâta amar de vreme s-a topit. Pozele copiilor noștri curcubeu sunt pe pereți: nu vrem să-i uităm niciodată. Oare hoții ăștia sau ce-or fi ei, or fi aruncat vreo privire pe pereți înainte de a ne însfăca munca? Și da, îți vine să urli. Și da, îți vine să pleci. Să te duci si să nu mai arunci nicio privire înapoi. Dacă, prin absurd, pe olx sau mai știu eu prin ce tomberon, munca noastră intră în posesia cuiva, îl rugăm să ne-o aducă înapoi. Știu, e absurd. Încercăm totuși”, a scris Melania Medeleanu, pe Facebook.

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății si fondatorul organizației, vine în sprijinul copiilor cu cancer, dar crede că cineva răuvoitor vrea că le strice munca.

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății si fondatorul organizației, vine în sprijinul copiilor cu cancer, dar crede că cineva răuvoitor vrea că le strice munca.

„În noaptea asta, biroul MagiCAMP a fost spart. Nu știu dacă am fost vizat eu, organizația sau pur și simplu niște obiecte. Cei care au intrat, au purtat mănuși și au forțat fereastra. Au furat doar jumătate din laptopurile din birou, nu s-au atins de banii care erau la vedere pe un raft, de restul tehnicii de calcul, sau de cheia de la mașina parcată în fața blocului”, a anunțat Vlad Voiculescu.

Tabăra MagiCAMP a fost înființată în iunie 2013, de Vlad Voiculescu și de jurnalista Melania Medeleanu. Tabăra este destinată copiilor bolnavi de cancer. Aceasta se află pe un deal din comuna Brăneşti, unde Vlad Voiculescu se juca când era mic. În urmă cu câţiva ani, fostul ministru a cumpărat terenul împreună cu tatăl său. Sursă articol: Portalul de informaţii libertatea.ro