Pleca în Italia! Bărbat din Focşani de 58 de ani, moare în momentul când se îmbarca în avion pe aeroportul Otopeni

Un bărbat de 58 de ani a murit ieri dimineață de marți, 3 octombrie 2017, în tunelul de îmbarcare al unui avion Wizz Air de pe aeroportul Otopeni după ce i s-a făcut rău, scriu cei de la rotalianul.com

Avionul urma să decoleze de pe aeroportul Otopeni din București la ora 11:30 și avea să zboare spre Pescara dar în timpul îmbarcării bărbatului i s-a făcut rău și a decedat, relatează compania Wizz Air.

Bărbatul avea 58 de ani și era din Focșani, relatează Digi24.ro. Potrivit sursei citate, conaționalul nostru era stabilit în Italia de ani de zile, la Pescara, dar se întorsese în țară pentru parastasul de un an de zile al mamei sale.

„În timpul îmbarcării zborului Wizz Air W6 3121 de la Bucureşti spre Pescara (din data de 3 octombrie) unul dintre pasageri a avut o urgenţă medicală pe podul mobil de îmbarcare al terminalului. În conformitate cu procedurile de operare, echipajul a întrerupt imediat îmbarcarea și a solicitat intervenţia medicilor. Wizz Air regretă să confirme că, în ciuda asistenței medicale de specialitate oferite imediat de către echipa medicală a aeroportului, viaţa pasagerului nu a putut fi salvată. Din motive de confidențialitate, nu sunt disponibile informații în legătură cu pasagerul sau problema medicală. Wizz Air transmite sincere condoleanțe familiei pasagerului”, se arată în comunicatul companiei citată de ȘtirilePROTV.

Un echipaj SMURD a sosit de urgență în tunelul de îmbarcare și a încercat să-l resusciteze pe bărbat dar încercările medicilor au fost în van. Din primele informații reiese că bărbatul ar fi suferit un infarct dar motivul decesului va fi stabilit cu exactitate ulterior de medicul legal.

Ceilalți pasageri au fost debarcați, avionul iar aceştia şi-au reluat cursa spre Italia la ora 15:30.

Autor articol: Mihai Diaconu Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Italia, pe portalul rotalianul.com