Poveste TULBURĂTOARE! O MAMĂ a murit, lasându-i fiicei nou-născute “cadouri surpriză” până la 18 ani. ”Le deschizi şi te gândeşti la mami, da?”

Elisa Girotto este o femeie italiancă de 40 de ani, care a decedat la doar un an dupa naşterea fiicei sale, Alice, în luna august 2016. Într-una din zile, a aflat ca sufera de cancer şi că va părăsi aceasta lume. Atunci a început să comande, online, cadouri pentru puiul ei, până la vârsta de 18 ani. ”Le vei deschide în fiecare zi pe 21 august. Apoi te vei gândi la mami, da?”, a fost bileţelul lăsat de Elisa …, scriu cei de la a1.ro

Ziua de 21 august 2016 era cea mai fericita zi din viaţa Elisei Girotto, o funcţionara bancară de 40 de ani din Treviso, Italia. Atunci a născut-o pe Alice, fiica sa, după ani de zile de tratamente. Bucuria n-a durat, din păcate, mult. Simţindu-se puţin obosită, la un control de rutină, în toamna anului trecut, a aflat că are cancer la sân, în forma galopanta. Fără să stea mult pe gânduri, a intrat pe masa de operaţie şi în decurs de câteva luni a fost supusă la patru intervenţii pentru încetinirea ritmului în care tumoarea avansa. Cu toate acestea, starea de sănătate nu s-a ameliorat deloc.

La finele lui iulie 2017 a mers la medic. ”Doctore, te rog sa-mi spui, sincer, cât mai am de trait? Fara ocolişuri!” A primit verdictul crunt: ”Două luni!” Povesteşte Alessio, soţul. ”Era lângă mine. Am simţit cum cerul cade peste noi. Dar Elisa n-a disperat. A avut câteva secunde de linişte, apoi a zis. Două luni! OK, credeam că e ceva mai mult, dar nu contează. Continuăm ca şi cum nimic nu s-ar fi petrecut”, au fost vorbele sale. Din acel moment, ştia, concret, ce are de făcut!

Timpul a trecut şi s-a dovedit că medicii n-au dat greş. Elisa s-a stins acum câteva zile. Nu înainte de a face unul dintre cele mai incredibile gesturi: s-a gândit cum sa fie ”alaturi” de Alice pâna la vârsta de 18 ani. Iaraşi vin vorbele lui Alessio, printre lacrimi. ”Acasă la noi au început să ajunga, din acel moment, tot felul de cutii, perfect împachetate. Curierii ne lăsau cadouri pentru toate vârsele: papuşi, hainuţe, ghizdane, rochii, jocuri. Chiar şi un Glob pământesc, pe care erau trecute câteva puncte: locurile pe care urma să le vizităm, în trei”.

Alessio a înţeles târziu: din momentul în care a aflat că are cancer, Elisa a comandat, online, cadorui pentru fiecare zi de 21 august din următorii 18 ani. ”Aceasta a fost modalitatea sa de a fi alături de fiica noastră, Alice, până când ea va împlini 18 ani”. 18 cadouri pentru 18 ani din viaţă. Ultima sa respiraţie a fost pentru cea mica.
O respiraţie plus un bilet. ”Le vei deschide şi te vei gândi la mami, da? Aşa voi fi lângă tine mereu. Întotdeauna să zâmbeşti!”

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro