MOTANUL se urca mereu pe umărul ei şi dădea cu lăbuţa acolo. Într-o zi a înţeles de ce …

Povestea de mai jos este foarte interesantă şi plină de învăţăminte. O doamnă simpatică pe numele ei, Sue Mckenzie, avea un motan pe care îl iubea necondiţionat şi de câte ori îl mângâia, simţea o alinare sufletească numai de ea înţeleasă.

Sue Mckenzie are 64 de ani și a avut parte de o întâmplare ieșită din comun, care i-a schimbat radical viața, scriu cei de la huff.ro

Motanul ei Tom, a început într-o zi să-i dea târcoale și să umble pe lângă ea, deși, în mod normal, pisica fugea de mângăieri și căuta să limiteze foarte mult contactul cu oamenii.

Sue a fost și mai uimită când motanul a început să se urce pe ea și să se ducă mereu la umărul drept. De fiecare dată când ajungea acolo, Tom începea să dea cu laba destul de tare, ca și cum ar vrea să scoată ceva de sub piele.

Femeia a ignorat toate aceste lucruri până într-o zi, când, după ce a fost la un control medical, i s-a spus că acolo i s-a descoperit o tumoră malignă, în stadiul incipient.

loading...

Se pare că animalul simțise boala și încerca să-i transmită stăpânei un semnal de alarmă. Din fericire, femeia a urmat cu succes un tratament și a reușit să scape de boală.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul huff.ro