Video straniu! Două posturi de televiziune din SUA au fost întrerupte pentru a fi transmis un mesaj legat de sfârșitul lumii.

Telespectatorii din districtul Orange, statul California, au fost martorii apariției pe ecran a unui mesaj bizar despre venirea sfârșitului lumii.

Telespectatorii posturilor de televiziune Cox Communications și Spectrum, au avut parte de un şoc când transmisia s-a întrerupt și dintr-o dată a apărut o imagine neagră pe care era o bandă roșie. Mai mult de atât pe această imagine se putea vedea scris ”Emergency Alert ”, adică Alertă de Urgență.Imaginea a fost însoțită de o voce ciudată, care a transmis oamenilor un mesaj cel puțin șocant la prima vedere. Vocea susținea că sfârșitul este aproape și că fiecare persoană trebuie să se pregătească pentru ceea ce va urma.

Misterioasa voce le-a spus telespectatorilor despre programul spațial, care a luat legătura cu extratereștrii, dar și despre faptul că ei nu sunt ceea ce pretind. Cei care au fost martorii acestui fenomen cred că această frază face referire la extratereștrii.

De asemenea, vocea a făcut dezvăluiri interesante despre Area 51, dar și despre dezastrele viitoare care vor atinge planeta noastră. Inițial, telesctatorii au crezut că este vorba despre o glumă însă detaliile sunt atât de înspăimântătoare, încât este imposibil ca să nu existe o legătură certă între toate aspectele menționate.

Există speculații care susțin că vocea a fost introdusă pe cele două posturi de televiziune cu ajutorul unor hackeri, care au preluat controlul sistemului de avertizare EAS, folosit în cazul producerii unor calamități, dar acest fapt nu a fost confirmat nici până în prezent.

Nimeni nu știe ce se întâmplă, de unde provine această voce înfricoșătoare și care este adevăratul său scop. Să prevină omenirea despre un viitor incert sau pur și simplu să semene panică în rândul oamenilor? În prezent, tehnicienii încearcă să afle cauzele incidentului. Acest fenomen straniu a avut loc pe data de 21 septembrie. Sursă articol:  Portalul de informații efemeride.ro  Sursa video Master Race Baiter

loading...