O femeie româncă a fost abandonată în mijlocul nopţii pe o autostradă din Italia, de soţul ei. Ce a urmat este greu de imaginat …

O seara nefastă avea să aducă numai nenorocire într-o familie din Italia. Într-o seară de sâmbătă, Claudia Tolu (37 de ani) şi soţul ei, Nello Alfonso Caputo (47 de ani) se întorceau acasă, în Valle d’Aosta, pe autostrada A26, când o ceartă violentă a izbucnit între ei, scriu cei de la stirilekanald.ro

Foarte supărat, bărbatul şi-a abandonat soţia pe marginea drumului şi a plecat mai departe. Femeia rămasă singură pe marginea drumului, a pornit in bezna pe banda de urgenţă şi a mers circa 20 de kilometri până cand, la o curbă, a fost spulberată de o maşină condusă de un barbat de 67 de ani din Alessandria. Ambulanţa a ajuns la faţa locului în jurul orelor cinci dimineaţa, dar Claudia murise, scrie Agerpres.

Soţul ei ajunsese la destinaţie, dar hotărase să doarmă în maşină, când a fost anunţat de tragedie, de către vecini. Când a aflat vestea şi de la poliţişti, a ameninţat că se sinucide şi a fost internat în secţia de Psihiatrie a spitalului din Aosta.

Şoferul sexagenar care a provocat accidentul va fi judecat pentru ucidere din culpă, iar soţul văduv acum, pentru complicitate. „Nu am putut face nimic ca să o evit, mi-a apărut brusc în faţă”, a declarat conducătorul auto.

Potrivit presei locale, românca s-a mutat în Valle d’Aosta în 2006, cand s-a şi căsătorit cu Caputo. Ultima postare pe pagina ei de Facebook este dedicată soţului: „La mulţi ani soţului meu scump şi adorabil Alfonso Caputo care azi împlineşte vârsta de 47 de ani. La mulţi ani iubitule”, a scris ea, pe data de 8 martie.

loading...

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirilekanald.ro