LUPENI – Tavanul unui apartament a căzut cu pat și locatarul de la etajul 1

Situaţia nu este una comică, deoarece se putea finaliza cu un accident mortal. Din păcate, sunt multe astfel de apartamente situate în blocuri de locuinţe unde nu s-a mai reparat niciodată nimic, totul fiind lăsat la mână hazardului, din cauza faptului că, cei care locuiesc în astfel de case, sunt oameni foarte săraci şi nu-şi permit nicio reparaţie a locuinţei.

Un astfel de bloc este şi acesta din Lupeni, judeţul Hunedoara, care a fost imediat evacuat, deoarece plafonul unui apartament de la parter s-a prăbuşit. Un bărbat care locuia la etajul de deasupra şi dormea când a avut loc accidentul, a căzut cu tot cu podeaua de sub el, scriu cei de la stirileprotv.ro

Norocul mare a fost acela că în momentul prăbuşirii, la parter nu se afla nimeni, aşa că nu s-au înregistrat alte victime.

Acum, autorităţile sunt obligate să decidă ce se va întâmpla cu clădirea în cauză. Cel mai probabil va fi demolată. Blocul social din Lupeni, unde s-a petrecut totul, a fost cămin pentru 150 de sărmani, dar starea locuinţelor nu este tocmai bună.

Drept dovadă stă şi accidentul în urma căruia bărbatul de 70 de ani a ajuns la spital. Potrivit martorilor, omul, care locuieşte la primul etaj, a căzut la parter, cu tot cu podeaua de sub el, în timp ce dormea.

Vecin: „S-a dus cu mobilă cu tot şi a căzut jos. Știţi că la bloc e pardoseală, s-a rupt cu totul.”

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro