O primăriţă din Italia transmite un MESAJ DUR românilor: ”Niște animale. Să plece la casa lor!”

Cu doar câteva zile în urmă, primăriţa Anna Maria Cisint din Marina Julia, Monfalcone, provincia Gorizia, a postat pe Facebook un mesaj rasist la adresa românilor din localitatea pe care aceasta o păstoreşte.

Duminică, 8 octombrie 2017, zi liberă, șase cetățeni, identificați ulterior ca fiind români, s-au luat la bătaie într-un loc de picnic după ce au mâncat și au bâut, lăsând în urma lor mai multe gunoaie.

Conform celor de la libertatea.ro citând site-ul ilfriuli.it, primăriţa a scris că, românii nu sunt doriți în localitatea pe care o administrează și că ar fi bine să plece la casele lor.

„Am implicat deja departamentul legal al municipalității și, dacă va exista un caz penal, primăria se va constitui parte civilă pentru a solicita despăgubiri. Apoi, vom cere companiei Fincantieri să-și asume responsabilitatea angajaților săi, să intervină cu măsuri împotriva comportamentului lor și să plătească despăgubirile necesare. Vom cere, de asemenea, să fie luate alte măsuri: acești români sunt oameni nedoriți aici, vin la Monfalcone pentru muncă și se comportă ca niște animale și ne-ar plăcea să fie nedoriți și pentru compania în care lucrează. Nu se poate murdări în modul ăsta orașul care te ospitează, să facă bine și să se întoarcă acasă la ei”, punctează primarul Anna Cisint.

”Întoarceți-vă la voi acasă! „Utilizați toate mijloacele disponibile împotriva lor, inclusiv confiscarea salariilor dacă acești români lucrează. Avem deja mizerabilii noștri, nu avem nevoie de alții din import!”, a mai spus ea.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul libertatea.ro