Uluitor! Femeia înecată în Dunăre a fost înmormântată de autorităţile sârbe fără acordul familiei sale.

Femeia aflată în maşina care a căzut în Dunăre, a fost înmormântată  în Serbia, fără scordul familiei sale. Şoţul  şi copiii vor repatrierea trupului.

Trupul femeii care a murit în tragicul accident rutier produs în judeţul Caraş-Severin, a fost găsit pe malul Dunării de autorităţile din Serbia, la o distanţă de aproximativ 60 de kilometri de la locul accidentului.

Autorităţile sin Serbia au anunţat autorităţile din România în legătură cu trupul găsit în Dunăre, iar rudele femeii au confirmat identitatea. Rudele femeii în stare de şoc după ce autorităţile sârbe au îngropat-o deja pe femeie fără acordul lor.

Duminică, maşina a fost scoasă din Dunăre iar scafandrii au făcut o descoperire şocantă: bancheta din spate era lăsată pe faţă, astfel că, cel puţin trei persoane, ar fi stat în maşină ca într-o conservă. Şoferul a reuşit să se salveze şi a povestit că în maşină se aflau încă patru persoane. Autorităţile române continuă căutările celorlalte trei persoane, care erau cu femeia în maşină. Sursă articol: Portalul de informaţii cancan.ro

loading...