VIDEO – DOI ROMÂNI au împiedicat un JAF la LONDRA. “Unul l-a pus jos iar celălalt l-a legat pe infractor”

Totul s-a întâmplat în plină zi, în centrul Londrei, unde cinci infractori pe scutere și înarmați cu unelte de spart au atacat un magazin de bijuterii distrugând vitrina acestuia.

O echipă de muncitori din zonă văzând că hoții vor să fugă a intervenit imediat iar doi muncitori români care făceau parte din acea echipă, au reușit să imobilizeze un infractor dintre cei cinci, în ciuda faptului că acesta era înarmat cu o secure.

„Un român mai micuţ de statură l-a prins din spate şi i-a pus piedică. În momentul când i-a pus piedică, a venit altul, alt român mare, cam la 1,90 metri, făcut bine, l-a prins de mâini şi l-a legat. După care imediat, în două minute, două minute jumate, a apărut poliţia s-au ridicat cu elicopterele să-i caute pe ceilalţi”, relatează un alt român, martor la toată scena, citat de Știrile ProTV.

Autor articol: Mihai Diaconu Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate pe portalul rotalianul.com

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. O tânără din România s-a sinucis aruncându-se de pe catedrala St. Paul din Londra - "Avea o inimă bună și pură". - Ştiri de Actualitate!

Comments are closed.