Înainte să moară, astronautul Edgar Mitchell a șocat întreaga lume: Am fost la locul prăbuşirii unei navete extraterestre reale.

Omenirea caută cu disperare răspunsul la întrebarea, există sau nu extratereştrii? Speranţa ca lumea să găsească răspunsul adevărat este alimentat nu de puţine ori şi de declaraţiile celor care în viaţa lor au fost angajaţi ai agenţiilor speciale de profil.

Cu câţiva ani înainte să moară, în februarie 2016, astronautul Edgar Mitchell, membru al echipajului Apollo 14, șoca întreg mapamondul cu o declarație incredibilă, scriu cei de la infoalert.ro

Edgar Mitchell spunea că extratereștrii au contactat Pământul de mai multe ori, dar că NASA a ascuns acest lucru timp de 60 de ani, relatează mediafax.ro citand site-ul thisislondon.co.uk.

Edgar Mitchell a fost pilotul modulului lunar în cadrul misiunii Apollo 14, care a avut loc în 1971, şi, totodată, al şaselea om care a păşit pe Lună. Acesta spunea că extratereştrii au contactat de mai multe ori Pământul în timpul carierei sale la Agenţia spaţială americană (NASA), însă acest lucru nu a fost făcut public.

Mitchell, atunci în vârstă de 77 de ani, a declarat într-un interviu pentru postul de radio american Kerrang, că surse din NASA care au avut contact cu extratereştrii i-au descris pe aceştia drept nişte fiinţe „de înălţime mică, ce păreau bizare oamenilor„. El spunea că extratereştrii ar arăta aşa cum sunt cei descrişi în cultura populară, de înălţime mică, cu ochi şi cap mari.

Mitchell a explicat atunci că tehnologia noastră „nu este nici pe departe atât de sofisticată” ca a lor şi că, „dacă ar fi fost ostili”, „am fi dispărut până acum”.

loading...

Mitchell, împreună cu comandantul misiunii Apollo 14, Alan Shepard, au deţinut recordul pentru cea mai lungă ieşire pe Lună – 9 ore şi 17 minute.

„Am fost destul de privilegiat încât să aflu că am fost vizitaţi şi că fenomenele OZN sunt reale”, a spus Mitchell. „Am făcut parte din cercurile militare şi ale serviciilor secrete, care ştiu că, dincolo de ceea ce se cunoaşte public, am fost vizitaţi. Citind ziarele recent, îmi dau seama că s-a întâmplat chiar de mai multe ori”, a adăugat acesta.

Mitchell, doctor în aeronautică şi astronautică, spunea, referitor la celebrul incident de la Roswell, în New Mexico, din 1947, că a fost la locul prăbuşirii unei navete extraterestre reale şi că fenomene similare sunt în curs de investigare.

Sursă VIDEO:lisa j hinojosa Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul infoalert.ro