O tânără din România s-a sinucis aruncându-se de pe catedrala St. Paul din Londra – “Avea o inimă bună și pură”.

O familie fericită de români este acum în situaţia de a-şi conduce pe ultimul drum, copilul în vârstă de 23 de ani. Este vorba de Lidia Drăgescu, o tânără care locuia de cinci ani în Regat, cu mama şi fraţii ei.

“Era cea mai frumoasă persoană din lume. Avea o inimă bună și pură. Era o studentă remarcabilă si o patinatoare talentată. Frumoasă, inteligentă și bună…” Însă Lidia se simţea prinsă ca într-o pânză de păianjăn. O mamă devastată a spus povestea tragică a fiicei sale. Ar fi fost deprimată, pentru că nu reuşea să-şi facă prieteni. Iar lumea nu mai era aşa cum visa…, scriu cei de la observator.tv

Lidia era patinatoare şi studentă la a doua facultate. Cu ceva timp în urmă, obţinuse o diplomă în afaceri şi voia să salveze vieţi, să devină neurochirurg. Tânăra de 23 de ani mergea des la la Catedrala Saint Paul din Londra.

Sub ochii turiştilor a căzut 30 de metri în gol, impactul fiind ca de pe un bloc de 8 etaje. Din primele cercetări, poliţia londoneză nu tratează moartea ca fiind suspectă. Totul e cât se poate de clar. Prietenii tinerei nu-şi pot explica gestul ei, iar acum încercă să găsească explicaţii.

Familia şi prietenii sunt încă în stare de şoc. Lidia ar fi putut avea un viitor strălucit.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv