A încremenit de SPAIMĂ când a văzut lângă el o creatură de doi metri, plină de păr şi foarte musculoasă.

Întâmplarea de mai jos este destul de haioasă privită din exterior. Cu toate acestea, tânărul care a trăit-o s-a speriat foarte tare şi va uita cu greu prin ce a trecut.

Tânărul se numeşte Jackson este din Australia şi a povestit pe contul lui de Facebook că, în timp ce se afla într-o vacanţa la bunicii lui, în locurile în care a copilarit, a decis să facă o plimbare în natură, scriu cei de la kanald.ro

La un moment dat, a ajuns în apropierea unui râu unde obişnuia să facă deseori baie atunci când era mic, precum cei care trăiau în acele locuri.

Doar că, după ce a ajuns foarte aproape de apă, a avut câteva momente în care s-a panicat total: în râu, destul de aproape de el, era o creatură mare, masivă, cu o înălţime de aproximativ doi metri şi plină de muşchi.

Au durat câteva secunde bune până când Jackson a realizat la ce se uita: animalul era un cangur adult. Tânărul spune că a fost marcat de fizicul impresionant al mamiferului:

loading...

“M-am speriat foarte tare iar pentru câteva secunde nu am realizat ce se întâmplă. Ulterior mi-am dat seama că era un cangur. Eram fascinat de muşchii bine definiţi pe care îi avea. În momentul în care m-a văzut, a început să se apropie de mine dar am fugit. Am apucat totuşi să fac câteva poze”, a marturisit el.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul kanald.ro