Doi DEŢINUŢI au EVADAT o NOAPTE din închisoare ca să-şi viziteze iubitele şi să fumeze nişte “iarbă”

Întâmplarea de mai jos este parcă desprinsă din filmele “cu proşti”. Doi deţinuţi din statele Unite, au avut nebunescul curaj de a părăsi incinta închisorii doar pentru o noapte iar după aventura de câteva ore, aceştia s-au întors de unde au plecat.

Spre surprinderea lor, gardienii aflaseră de “aventura lor nocturnă” şi anunţase marea evadare. Este vorba despre Harley Davidson și Rakem Lennox, condamnați pentru trafic de droguri și deținuți într-o închisoare din Oklahoma, au pus la cale un plan elaborat de evadare prin spălătoria închisorii, scriu cei de la stirileprotv.ro citând Daily Mirror.

Harley și Rakem s-au gândit mult, au aflat punctele slabe ale gardienilor şi au pus la cale un plan elaborat de evadare prin spălătoria închisorii.

După ce au furat cheia, s-au strecurat din celula lor noaptea, după stingere și prin spălătorie au putut ieși din perimetrul închisorii.

Disciplinați, cei doi s-au întors în celulă dimineața devreme, iar gardienii îi aşteptau cu surprize pe care nu le vor uita niciodata.

loading...

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro