Mihai Căldăraru, președintele Asociației MicNews, s-a întâlnit cu Hans Klemm, ambasadorul SUA în România

Ieri a fost o zi importantă pentru Asociaţia MicNews. Mihai Căldăraru, omul care coordonează toate activităţile asociaţiei, a avut o întâlnire foarte importantă cu Excelenţa sa Hans Klemm, ambasadorul SUA în România. Pe ordinea de zi a acestei întâlniri, s-a discutat despre ceea ce s-a făcut pentru ajutorarea copiilor sărmani, dar şi despre noile proiecte ce se vor derula în perioada imediat următoare.

Mai bine spus, va fi vorba despre găsirea sumelor de bani, necesare lansării campaniei “Ce ne costă să fim oameni!”, o iniţiativă ce va duce la continuitatea campaniei care se află în plină desfăşurare, ”DĂRUIEȘTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE”.

Vara aceasta, Asociaţia MicNews a reuşit să aducă la mare 26 de copii instituţionalizaţi sau din familii sărace. Pentru finalul acestui an, Mihai Căldăraru organizează o altă
tabară în perioada 24-28 noiembrie la Slanic Prahova, unde vor merge 30 de copii. Însă pentru a le asigura micuţilor trei mese pe zi, acesta are nevoie de sponsorizari.

“Sperăm să atragem atenţia oamenilor cu suflet mare care îşi doresc să dăruiască şi să întindă o mână de ajutor acestor copii defavorizaţi şi astfel să intre, alături de noi, în această mare familie a celor care vor să ajute”, a declarat Mihai Căldăraru, preşedintele Asociaţiei Micnews.

loading...