O tânără de 21 din Botoşani şi-a omorât bebeluşul nou născut pentru că “nu era pregătită să devină mamă”

Tânăra se numeşte Boghian Gabriela, are 21 de ani este din Botoşani şi a îngrozit o ţară întreagă, după ce și-a omorât bebeluşul abia născut pentru că nu era pregătită să devină mamă. Aceasta consideră că locul său nu este în arest şi a făcut halucinanta cerere prin intermediul avocatului, care a contestat măsura privativă de libertate, scriu cei de la observator.tv

Cererea s-a dezbătut la Tribunalul Botoșani într-o ședință care s-a desfășurat ieri, 24 octombrie 2017 și în cadrul căreia procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani au cerut prelungirea cu încă 30 de zile a arestului preventiv. Instanța de judecată și-a însușit propunerea procurorilor.

Decizia a fost următoarea:

”Prelungeşte arestarea preventivă a inculpatei Boghian Gabriela, în prezent arestată preventiv în arestul IPJ Botoşani, cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de „omor” pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 29 octombrie 2017 până la data de 27 noiembrie 2017, inclusiv. Respinge cererea apărătorului ales de înlocuire a măsurii arestului preventiv”, se arată în hotărâre.

Tânăra mamă de doar 21 de ani, originară din Ungureni a născut la Maternitatea Botoşani pe 13 septembrie un băieţel perfect sănătos. Imediat după ce a fost externată din Maternitate, aceasta şi-a aruncat bebeluşul într-un canal de colectare a apelor uzate, de la Poligonul Pacea la sfârşitul lunii trecute.

loading...

De reţinut este faptul că, fapta fetei a fost descoperită de gazda ei în momentul în care ştia că a fost însărcinata şi nu a văzut copilul adus acasă

Declaraţia dată de tânără în faţa judecătorilor este una halucinantă, aceasta mărturisind că “nu era pregătită să devină mamă” şi constituie motivul principal pentru care şi-a omorât bebeluşul.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv