Au VENIT EXTRATEREŞTRII! Cerul Siberiei a fost acoperit de un OZN URIAŞ – Ministrul apărării a CONFIRMAT prezenţa acestora …

Ceea ce se credea a fi doar o scenă dintr-un film SF, a devenit realitate în nordul Siberiei. Pe cerul unui orăşel din Siberia a apărut un OZN uriaş, luminat de lumini gigantice, fapt ce a băgat spaimă în toată lumea ce a urmărit evenimentul. Unii prezenţi la faţa locului, au declarat că în acel moment au crezut cu tărie că este Sfârşitul LUMII!

Toată Rusia vorbește de apariția unui OZN pe cerul din nordul Siberiei, pozele fiind cele mai clare până în prezent. Ministerul rus al Apărării a confirmat cazul!

Cei care au asistat la terifiantul eveniment, s-au apucat de făcut poze, imaginile confirmând 100% apariția unor lumini puternice pe cer.

Uimitoarea apariție și combinația de lumini albe și verzi a fost vizibilă din orice colț din nordul Rusiei, scriu cei de la evz.ro citând TheSun.

Martorii au precizat că a fost vorba despre un OZN gigantic care a acoperit cerul, obiectul având lumini gigant. Vasili Zubkov, un internaut, și-a postat prima reacție pe paginile de socializare. “Am ieșit să fumez o țigare și am crezut că vine sfârșitul lumii”.

loading...

Pentru ca totul să fie și mai misterios, ministerul rus al apărării a declarat că există într-adevăr un obiect neobișnuit care zboară cu o viteză uriașă peste nordul Siberiei.

Scenele extraordinare au fost surprinse de fotograful rus, Serghei Anisimov, din orașul Salekhard, care se întinde pe Cercul Arctic. “Am fost acaparat total pentru câteva minute, nu am înțeles ce se întâmplă”

Sursă FOTO. Citiţi continuarea şi mai multe informaţii interesante pe portalul evz.ro