JURNALIŞTI agresaţi şi daţi afară de la eveniment, de către bodyguarzii unui candidat la funcţia de primar al comunei Pantelimon, jud. Constanța

Ieri, 29 octombrie 2017 a avut loc lansarea oficială la candidatura primăriei Pantelimon din jud. Constanţa, a domnului Costel Armăşescu, prosper om de afaceri din localitate.

Prezentă la eveniment, echipa de jurnalişti a redacţiei MicNews a fost agresată de către “gorilele” chemate de candidatul la primărie, deoarece aceştia se interesau de activitatea lui Costel Armăşescu şi de afacerile pe care acesta le posedă.

Contactat telefonic, Mihai Caldăraru, şeful de la MicNews a declarat următoarele:

“Şeful ITM Constanţa, Eugen Bola, înregistrat când muşamaliza un caz de muncă fără forme legale De ce îl aduc în atenţie pe Eugen Bola? Păi vă spun acum … Acest stimat domn este tatăl tânărului Bogdan Bola, care se dă iubitor de Pantelimon. I-a trezit lui un interes maxim comuna noastră şi .. ce credeţi.. îl susţine pe falimentarul Costel Armăşescu la funcţia de primar. Costel Armăşescu, “om de afaceri prosper” ce şi-a falimentat propria brutărie. Acum vine partea mai interesantă. Şeful Armăşescu nu încheia contracte de muncă celor ce munceau în brutărie .. de ce? Pentru că avea spatele asigurat. Eugen Bola, avea grijă ca nicio sesizare să nu fie înregistrată la ITM, astfel ca nea Costel al nostru să-şi vadă liniştit de ilegalităţi. Aşadar: ( Ilegalităţi + trafic de influenţă + minciuni + bătaie de joc ) – bun simţ = Costel Armăşescu”

Echipa Asociatiei MicNews va depune plângere penală pentru agresiune fizică în timpul serviciului. Specificăm faptul că echipa MicNews “NU ARE TREABĂ cu NICIUN PARTID”, erau acolo doar pentru a relata evenimentul.

loading...

Sursă VIDEO: Asociația MicNews

Imaginile video, fotografiile şi datele evenimentului, ne-au fost oferite de redacţia MicNews.ro