Orășelul britanic Uckfield caută să ANGAJEZE 50 de români ca îngrijitori de bătrâni. Ce salariu se oferă?

Faptul că românii sunt harnici şi gospodari a trecut de mult graniţele Italiei şi Spaniei. Acum românii noştri, în mare parte, femeile, sunt căutaţi pentru a avea grijă de bătrâni şi pentru a face menajul locuinţelor celor din străinătate.

Administrația locală a unui orățel britanic caută să angajeze 50 de români pe postul de îngrijitori de bătrâni. Salariul oferit de aceștia este de peste 7.000 de lei și oferă și pregătire profesională gratuită, scriu cei de la libertatea.ro

Compania Pure Healthcare caută să angajeze 50 de persoane pentru a lucra ca îngrijitori de bătrâni în Uckfield, un frumos oraș din sud-estul Angliei.

Oferta de muncă este una bună pentru românii care doresc să plece să lucreze peste hotare. Ei primesc pregătire profesională gratuită, lucrează 44 de ore pe săptămână, cu posibilitatea ca, la cerere, să se lucreze ore suplimentare până la maximum 70 de ore pe săptămână.

În ceea ce privește salariul, plata se face la oră, 7,5 lire / oră pentru turele de zi, 8 lire / oră pentru turele de noapte, 9,5 lire / oră pentru ore suplimentare de zi și 10 lire pentru ore suplimentare de noapte. Raportându-ne la aceste cifre, salariul minim pe care îl poate câștiga o persoană este de circa 1400 – 1500 de lire.

loading...

Orășelul Uckfield, locuit de doar 15.000 de oameni, este situat în comitatul East Sussex și datează din 1291.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul libertatea.ro