Cazul „Profa de S€X” revine în actualitate. Aceasta a recunoscut partidele de amor avute cu seminaristul minor

Profesoara acuzată de „relaţii sexuale cu un minor” a recunoscut faptele de care este acuzată şi a cerut, prin procedura simplificată, condamnarea cu suspendare, aşa cum a solicitat şi Parchetul, precizează avocata Monica Anton, citată de tvmneamt.ro.

Ieri a avut loc ultimul termen în procesul în care profesoara Crinela Marc este judecată în această speţă şi cauza a rămas în pronunţare.

În paralel, la Parchetul Neamţ este în lucru un alt dosar, pentru „înlesnirea sinuciderii” dar, din câte spune aceeaşi avocată, deocamdată Crinela Marc nu are calitatea oficială de învinuită.

Aşteptată de jurnalişti la ieşirea din sala de judecată, Crinela Marc era însoţită de soţul ei care este preot şi care a avut o atitudine arogantă şi insultătoare la adresa jurnaliştilor, scriu cei de la publicaţia vestea.net Vezi video de mai jos:

loading...

Reamintim:

Totul s-a întâmplat în Piatra Neamţ, când Marius Săndulache, elev în clasa a XII-a la Liceul Teologic Ortodox ”Sfinții Împărați Constantin și Elena”, a dispărut fără urmă din ziua de 17 noiembrie, alegând să se sinucidă. Fapta regretabilă s-a produs pe podul care traversează râul Bistrița în Piatra Neamț. Băiatul s-a sinucis după ce profesoară a decis să pună punct relaţiei.

În urma celor întâmplate, profesoara din Neamț a fost reținută pentru act sexual cu un minor. Femeia în vârstă de 40 ani, care ar fi și soție de preot, predă limba și literatura română.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul tvmneamt.ro. Sursă VIDEO:TvmPiatraNeamt