Un ŞEF al MAFIEI siciliene şi-a obligat fiul să-şi ASASINEZE SORA pe motiv că aceasta a devenit informatoare

Nimic în viaţa unui fiu de mafiot nu prevestea oroarea pe care trebuia să o înfăptuiască. Totuşi, aceasta a venit pe neaşteptate, când într-o zi, tatăl său, un mare mafiot, i-a ordonat fiului său să-și asasineze sora, pe motiv că s-a îndrăgostit de un polițist, ceea ce ar fi contribuit la o condamnare a sa la închisoare, scriu cei de la stirileprotv.ro citând Independent.co.uk

Giuseppe „Pino” Scaduto a luat această decizie, după ce a început să-și bănuiască fiica că ar fi responsabilă pentru că a fost arestat în 2008.

Totul a ieșit la iveală după ce mafiotul și alte 14 persoane au fost arestate, într-o operațiune de amploare a polițiștilor italieni. Toţi cei arestaţi sunt acuzați că au șantajat oameni de afaceri locali din industria apelor minerale și a construțiilor.

Astfel, anchetatorii au cercetat numeroase documente, printre care și corespondența din perioada în care fusese inițial încarcerat, când au descoperit că se făcea referire la un „dar” pentru fiica sa. Potrivit detectivilor, cum a fost eliberat, în luna aprilie, interlopul „Pino” i-ar fi spus fiului său să își ucidă sora, pe motiv că „a devenit informatoare”.

În urma rugăminţilor tatălui său, acesta a refuzat categoric să-si omoare sora, pentru că nu vrea să ajungă în închisoare. Într-o conversație interceptată de poliție, el i-a spus: „Nu vreau să o fac. Dacă vrei să se rezolve, fă asta chiar tu. De ce să am eu de-a face cu problema asta? Am 30 de ani”.

Bărbatul a mărturisit că tatăl i-a cerut să își ucidă sora, pentru a „spăla onoarea familiei”, întrucât aceasta „a devenit polițistă”.

Astfel, Scaduto senior ar fi delegat o altă persoană să o ucidă pe fiica sa, însă și aceasta ar fi refuzat, pe motiv că este vorba despre un conflict de familie. Totodată, interlopul ar fi plănuit să îl ucidă și pe prietenul fiicei sale, care este polițist.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro