A fost tradusă „SCRISOAREA DIAVOLULUI”, datorită unui soft al „web-ului întunecat”. Mesajul acesteia este CUTREMURĂTOR!

Nu foarte multă lume ştie că există cu adevărat o altă faţă a internetului, denumită web-ul întunecat. Aici se pot loga doar cei care trec prin anumite filtre, cu recomadări imbatabile şi care cunosc extraordinar de bine limbajul de scriere al Internetului. Ca o idee, va pot spune că “web-ul întunecat” are ca utilizatori cei mai mari hackeri din lume, iar totul este ca o “societate ultra secretă”.

O scrisoare a diavolului din secolul al XVII-lea, scrisă de o călugăriță siciliană care a pretins că este posedată de Lucifer, a fost în cele din urmă tradusă, mulțumită „web-ului întunecat” scriu cei de la reporteronline.net citând evz.ro

Scrisoarea codată a fost scrisă de Maria Crocifissa della Concezione la mănăstirea Palma di Montechiaro în 1676 și aceasta a susținut că a fost scrisă de Satana prin mâinile ei.

Aproximativ 340 de ani mai târziu, un grup de oameni de știință italieni au spart codul scrisorii, folosind software-ul de decriptare pe care l-au găsit pe „web-ul întunecat”. Aceştia au descoperit că scrisoarea poartă un mesaj diabolic – vorbind despre Dumnezeu și Iisus Hristos ca fiind „greutăți moarte”.

Călugărițele au crezut-o și, deși nici ele și nici generațiile de călugărițe care au venit după ele, nu au putut să înțeleagă codul, au afișat-o la mănăstire.

loading...

Mulți oameni au încercat să o decodeze de-a lungul anilor, dar nimeni nu a reușit. Până acum.

O echipă de la Centrul Științific Ludum din Catania, Sicilia, a folosit un program pe care l-au găsit pe „internetul întunecat” reuşind astfel descifrarea literelor.

Ei spun că scrisoarea a fost foarte greu de descifrat. Aceasta susține teoria enunţată de oamenii de știință moderni, conform căreia călugăriţa nu ar fi fost „posedată de diavol”, ci ar fi suferit de schizofrenie sau o tulburare bipolară.

Scrisoarea îl descrie pe Dumnezeu, pe Iisus și pe Duhul Sfânt drept „greutăți moarte” și spune că „Dumnezeu crede că poate elibera muritorii”.

De asemenea, spune că Dumnezeu a fost inventat de om, adăugând că „acest sistem nu funcționează pentru nimeni”.

O altă frază tradusă spune că: „Poate acum, Styx este sigur”, referindu-se la râul Styx, care separă Pământul și lumea de dincolo în mitologia greacă și romană.

Sursă FOTO. Surse articol: reporteronline.net, evz.ro, antena3.ro şi ziarulscandal.ro