Gigi Becali a fost văzut la terasă cu un cerşetor! Acum s-a aflat ce au ”negociat” cei doi. ”Becali i-a propus să îi dea…” Cel mai frumos gest de omenie făcut de latifundiar: Cine era cerșetorul și ce îl leagă de Gigi Becali?

Faptele de omenie făcute de Gigi Becali sunt la ordinea zilei, numai că foarte multe dintre acestea nu cunoscute de publicul larg şi rămân acolo, văzute numai de DUMNEZEU!

Deși este unul dintre cei mai bogați oameni din România, Gigi Becali nu a uitat de unde a plecat. Latifundiarul a invitat la masă un bărbat ajuns cerșetor, dar care în trecut era respectat de toți cei din jurul lui, scriu cei de la ziarulscandal.ro

Gigi Becali a șocat pe toată lumea, când s-a afișat într-una dintre cele mai luxoase locații din capitală, cu un bărbat cu aspect neîngrijit și haine murdare. Asocierea aceasta i-a mirat pe oamenii din local, însă nu mulți știu, legătura incredibilă dintre Gigi Becali și acest bărbat.

„Gigi era un fel de ucenic pentru Nea Gogu, acum 40 de ani. Cei doi erau zi de zi împreună şi făceau afaceri. Becali a învăţat multe de la Gogu. Se spune că soţia lui Gogu este neam cu Gigi Becali. Din păcate, Gogu a avut probleme mari cu jocurile de noroc şi a ajuns în halul acesta”, a povestit un apropiat al şefului stelist pentru Wowbiz.ro.

La masă, Gigi Becali l-a ascultat cu mare atenție, iar la final i-a oferit o importantă sumă de bani. Acum s-a aflat că Becali, pentru a-l ajuta, i-a propus lui Nea Gogu să meargă să locuiască într-o cameră de la Palat şi să-l ajute la treburile gospodăreşti.

„Nea Gogu a fost un bărbat respectat de toţi, dar din cauza jocurilor de noroc a ajuns în stradă. Gigi Becali ţine mult la el şi i-a propus să îi dea o camera la palat şi să-l angajeze acolo, un fel de omul bun la toate prin curte. Gogu nu a zis nici da, nici nu, şi a rămas că se gândeşte vara asta, pentru că acum preferă să doarmă prin parcuri, fiind destul de cald afară”, a dezvăluit o rudă a lui Gogu pentru wowbiz.ro.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii pe portalul ziarulscandal.ro