VIOLATĂ şi TÂLHĂRITĂ! – O tânără din Bucureşti a fost violată la doar câţiva metri de casă, după ce a plecat singură din club în toiul nopţii

O tânără în vârstă de 32 de ani a petrecut până la ora 02.30 într-un club din Bucureşti, sectorul 2, după care a plecat spre casă pe jos, neînsoţită. Pe drum a fost abordată de un individ, care prin vorbe frumoase a convins-o să o conducă până acasă. Cu acordul acesteia, ambii şi-au continuat drumul, scriu cei de la observator.tv

În jurul orei 03.30, în apropierea imobilului de domiciliu al tinerei, prin constrângere fizică, însoțitorul său a obligat-o să întreţină raporturi sexuale cu el, după care i-a luat din geantă un telefon mobil şi o sumă de bani, fugind. După comiterea faptei, tânăra a anunţat imediat poliţiştii Secţiei 8 din Bucureşti, aceştia începând imediat cercetările pentru prinderea violatorului.

În urma investigaţiilor desfăşurate, bărbatul a fost identificat, acesta fiind cunoscut cu preocupări de natură infracţională. Bănuitul a fost depistat la domiciliul unui apropiat, pe raza judeţului Constanţa şi ulterior condus la sediul subunităţii pentru audieri. Asupra lui a fost găsit telefonul mobil sustras persoanei vătămate.

Poliţişti au reţinut un bărbat, în vârstă de 33 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de viol şi tâlhărie calificată, asupra unei femei, pe raza sectorului 2 din București.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi tâlhărie calificată, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv