La 40 de ani, o femeie din Botoşani a făcut atât de mult S€X, încât a ajuns la SPITAL. Medicii s-au SUPĂRAT că nu ştiau cauza durerilor abdominale …

Sfatul nostru: în caz de păţiţi aşa ceva să nu mergeţi la doctor … nu este etic şi moral ….Viaţa bate filmul, este greu de crezut dar aşa s-a întâmplat în Botoşani, când o femeie de 40 de ani, s-a prezentat la la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean puțin după miezul nopții, cu dureri puternice în zona abdominală, scriu cei de la 3anyway.ro citând Observator.TV şi b1.ro

Pentru a vedea de ce suferă, pacienta a fost supusă unor analize și investigații de specialitate, însă, surpriză: toate i-au ieșit bine! Cum trecuseră câteva ore bune de investigații și fiecare minut poate însemna viață sau moarte, medicii au decis apoi să o bage de urgență în sala de operații, pentru a vedea dacă femeia are vreo tumoră ascunsă.

Abia în acel moment, când a auzit decizia medicilor, pacienta a lăsat rușinea deoparte și le-a spus medicilor că a simțit durerea respectivă după o partidă de sex cu soțul ei, cel mai probabil aceasta făcând o întindere musculară.

Odată luminată cauza, cadrele medicale au știut și ce tratament să îi ofere.

„Toată noaptea s-au alocat resurse, personal, medicamente, pentru a se afla cauza suferinţei ei. După ce a spus chiar ea care era cauza, i-au fost prescrise nişte calmante specifice şi cu recomandarea de repaus, câteva zile, desigur”, a declarat supărat unul din cadrele medicale care s-au simțit batjocoriți de pacientă în acea noapte.

loading...