Italia – Un român de 23 de ani a fost arestat pentru că și-a înjunghiat iubita

Povestea tinerei românce de 24 de ani este cunoscută de apropiaţii acesteia dar şi de angajaţii spitalului đin zonă. În seara zilei de 1 noiembrie 2017, tânăra s-a întors de la Roma, iar în maşina iubitului ei s-a iscat o discuţie aprinsă între cei doi. La scurt timp după ce aceştia şi-au adresat unul altuia injurii, s-a întâmplat ca tânăra să fie înjunghiată în picior de către iubit, după ce acesta o lovise iniţial cu pumnul în faţă, scriu cei de la emigrantul.it

Românul în vârstă de 23 de ani a fost arestat pentru violență domestică și vătămare corporală după ce a recunoscut că și-a înjunghiat cu un cuţit de bucătărie iubita, a lovit-o apoi a dus-o la spital.

În interiorul mașinii agresorului, de profesie bucătar, s-au găsit găsit numeroase cuțite de bucătărie, printre care și cel pe care l-a folosit să-și înjunghie iubita.

În urma investigațiilor, carabinierii au stabilit faptul că, bărbatul a folosit această formă de violență și în trecut, episoadele fiind confirmate de personalul spitalului din Aprilia, acolo unde femeia mai fusese internată.

Victimei i s-a eliberat certificat medico-legal cu un prognostic de 20 de zile, iar bărbatul așteaptă în arest decizia judecătorului.

Citiţi mai multe informatii interesante despre comunitatea românilor din străinătate pe portalul emigrantul.it