ŞAPTE ROMÂNI au fost băgaţi la închisoare în ANGLIA. Aceştia au FURAT peste UN MILION de LIRE

Încă o veste care nu ne face onoare vine tocmai din Regatul Unit al Marii Britanii. Şapte conaţionali de-ai noştri au reuşit să fure mai bine de un milion de lire sterline şi au fost condamnaţi în Anglia la mai bine de 19 ani de închisoare, scriu cei de la observator.tv

Banda de infractori avea în componenţă şi o femeie tot de origine română, care se presupune că era o membră importantă a acestei reţele infracţionale care se ocupa cu spălarea de bani şi fraudă în mediul online.

Reţeaua de români acţiona în zona Hotwells din Bristol şi a fost destructurată în acest an de poliţiştii britanici. În data de 8 aprilie 2017, au fost arestaţi primii trei români, iar câteva zile mai târziu au fost prinşi şi ceilalţi membri ai reţelei.

Astfel, Vasile Durescu, 28 de ani, a fost condamnat la 5 ani de închisoare, Gabriel Anescu, 27 de ani, 2 ani şi patru luni închisoare, Anca Feraru, 27 de ani, 18 luni, Mihai Marian Zamfir, 25 de ani, 2 ani şi 7 luni, Liviu Tevelei, 32 de ani, 2 ani şi opt luni, Ovidiu Florescu, 27 de ani, 2 ani şi patru luni, iar Marius Constantin Cebuc a primit 2 ani şi 6 luni. Toţi vor executa jumătate de pedeapsă şi restul vor fi strict supravegheaţi.

Cei şapte foloseau sute de identităţi false ale altor români şi au reuşit să adune peste un milion de lire din tranzacţii online în numele acestora.

loading...

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv