MISTER! O tânără de 23 de ani din NEAMŢ a fost găsită carbonizată de către mama ei. Incredibil este că: “Nimic în jurul ei nu era ars”

Un accident care ridică multe semne de întrebare din partea autorităţilor s-a întâmplat în judeţul Neamţ. O tânără cu probleme psihice a fost găsită arsă pe pat, chiar de mama sa. Moartea acesteia ridică multe semne de întrebare, deoarece în cameră nu a mai ars nimic altceva. Poliţiştii ajunşi la faţa locului încearcă acum să dezlege misterul, scriu cei de la observator.tv

“Era foarte mult fum! Terasa asta era plină de fum. Şi aici, între casele astea, nici nu puteai să te vezi.”, povesteşte o vecină. Un fum dens ce acoperă o tragedie! În casă, tânăra de 23 de ani zace carbonizată pe pat.

“Noi când am deschis uşa, a ieşit tot fumul! La piciorul ei, avea o bucată de bluză căzută jos, pe podea şi ardea şi aia.” Îngrozită de scena cumplită, mama a luat o pătură, a stins flăcările de pe trupul fiicei şi a sunat la 112.

Constantin Creţu, SVSU Bălţăteşti: Nu am mai putut interveni. Era decedată. Era carbonizată. N-a fost incendiu mare. A fost stins de proprietară.”

Incidentul este unul de domeniul fantasticului şi foarte greu de explicat, pentru că în afară de trupul fetei, nimic din cameră nu a mai fost atins de flăcări. Pompierii care au ajuns în timp util la locuinţa victimei din Bălţăteşti, judeţul Neamţ, au rămas stupefiaţi de faptul că în încăpere nu mai arsese nimic, în afară de trupul carbonizat al tinerei.

loading...

“Un pic patul, o pătură, acolo unde este ea decedată. Posibil să fi ajuns ea la sobă, ceva s-a întâmplat. Fata era cu un handicap, cu un retard mintal.” Cumnata ei nu găseşte explicaţii: “Nu era o persoană care să ştie să facă ceva de genul. Avea crize, se dădea cu capul de pământ.”

Din declaraţiile date de către mama victimei, tânăra avea probleme psihice foarte greve, motiv pentru care uşa sobei era mereu legată cu sârmă. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, pompierii au stabilit că “la sobă nu a umblat nimeni, iar distanţa între aceasta şi pat era de minim trei metri”

Cazul rămâne deocamdată învăluit în mister, iar organele abilitate au în desfăşurare o anchetă ce trebuie să stabilească cu exactitate cauzele incendiului şi ale decesului victimei.

Sursă VIDEO: TvmPiatraNeamt Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv