VIDEO – A fost prins Nicu Constantin Preda, tânărul român care jefuia bătrânii din Italia

Zilele trecute, tânărul român care băgase spaima în bătrânii din Milano a fost arestat în urma înregistrărilor video. Românul îşi făcuse un obicei şi ataca cu o violenţă ieşită din comun, bătrânii fără apărare din Milano, iar în urma jafurilor le fura obiectele de valoare pe care aceştia le aveau la ei.

Primul jaf dateaza din 14 august 2017 cand, impreuna cu un complice, au atacat un batran in varsta de 78 de ani furandu-i ceasul si lantisorul de la gat. Complicele lui Nicu Constantin Preda nici pana la acesta ora nu a fost prins. In urma violentei victima a avut o prognoza de vindecare de 10 zile.

Al doilea jaf s-a petrecut la data de 20 septembrie, cand impreuna cu acelasi complice, au atacat o femeie de 83 de ani. Cu aceeasi violenta, Preda a impins victima, trantind-o la pamant si jefuindu-i lantisorul de la gat.

Ultimul violent episod dateaza din 4 octombrie cand o femeie de 70 de ani a fost atacata in scara blocului. In acest ultim caz, jaful a fost filmat, iar romanul a fost identificat. Ancheta politiei ramane deschisa in vederea capturarii complicelui lui Nicu Constantin Preda, scriu cei de la ro.internazionale.il24.it  citând Milano.it

Sursă VIDEO: Zoom Milano

loading...