Crima care a ŞOCAT Italia! Un român de 22 de ani şi-a înjunghiat mortal mama bolnavă de cancer, fiind convis că el este Dumnezeu

Faptele sunt incredibile şi dezvăluirile halucinante, în ceea ce priveşte teribila crimă din Italia, a căror victime sunt membrii unei familii de români.

Crima s-a petrecut într-o comunitate din Rovigo, un oraş aflat în regiunea Veneto, nord-estul Italiei şi prin violenţa ei a îngrozit toţi membrii comunităţii, scriu cei de la observator.tv citând rovigooggi.it,

O româncă, Tatiana Halapciug, de 50 de ani, a fost înjunghiată mortal, în apartamentul din Via Pascoli, în noaptea de duminică spre luni, autorul oribilei fapte fiind chiar fiul femeii, Bogdan, în vârstă de 22 de ani.

Cel care a alertat autorităţile a fost soţul Tatianei, Eduard, care a fost trezit în toiul nopţii de “zgomote ciudate” , după care a găsit-o pe femeie fără suflare, înjunghiată. Imediat, carabinierii au realizat că fiul victimei era autorul oribilei fapte, acesta suferind de tulburări psihice foarte grave.

Bogdan nu a opus rezistenţă în momentul reţinerii. Recent, fusese internat la spitalul Trecenta, la secţia de Psihiatrie. În prezent, Bogdan urma un tratament medicamentos şi mergea constant la psiholog şi psihiatru.

loading...

Ieri, după ce a fost reţinut, tânărul a fost supus unui interogatoriu în cadrul căruia a făcut declaraţii halucinante.

“Eu sunt Dumnezeu, trebuia să scap de Diavol”, le-ar fi spus Bogdan poliţiştilor.

Potrivit rovigooggi.it, una dintre ipotezele anchetatorilor este că Bogdan şi-a ucis mama bolnavă de cancer crezând că prin acest gest va rezolva anumite probleme familiale.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv