Un român din Vaslui a ajuns în Regatul Unit, beat şi bătut. Nu îşi aduce aminte cum a ajuns aici …

Povestea românului este una de domeniul incredibilului. Se pare că a fost atât de beat încât nu ştie cum a ajuns în Anglia, cine l-a adus aici şi în afară de acest lucru, nu cunoaşte pe nimeni care să-l fi chemat. Totul rămâne un mister greu de elucidat în acest moment.

Un barbat originar din Vaslui a fost gasit beat si baut in curtea unei locuinte din Londra. Ajuns la spital, barbatul le-a spus medicilor ca nu-si aminteste cum a ajuns din Romania in Londra. Romanul a ajuns la spitalul Whipps Cross din Londra, unde din fericire o asistenta romanca i-a sarit in ajutor postand povestea lui pe un grup de Facebook dedicat romanilor din Marea Britanie, scriu cei de la portalul angliamea.ro

“A fost gasit beat si batut in curtea cuiva. Acei oameni au sunat la politie si l-au dus la spital. El spune ca nu cunoaste pe nimeni si ca nu isi aminteste cum a ajuns in Regatul Unit. Se numeste Mihai Danciu si este din Vaslui. Daca il cunoaste cineva sa imi trimita mesaj in privat. Este internat la sectia unde lucrez eu”, a scris, pe Facebook, Adina Costache.

Din fericire barbatul a fost recunoscut ca fiind Mihai Danciu, din comuna Delesti, judetul Vaslui, ceea ce a fost confirmat si de autoritatile locale din Romania. Acum, cel mai probabil romanul va fi trimis acasa de catre autoritatile britanice, fiindu-i asigurat biletul de avion.

Citiţi mai multe informaţii despre comunitatea românilor din străinătate pe portalul angliamea.ro