O MAMĂ a doi COPII s-a SINUCIS din cauză că: a fost bătută în faţa copiilor, a avut pistolul la tâmplă, a fost tunsă şi apoi i s-a vândut casa pentru că soţul ei se droga şi avea datorii la cămătari.

Povestea Aureliei Rădulescu este parcă desprinsă din filmele dramatice ale celor de la Hollywood. Femeia avea doar 32 de ani, era mamă a doi copii şi sătulă de o viaţă grea şi umilinţe greu de îndurat, s-a hotărât să-si pună capăt zilelor.

Cazul tinerei femei este unul foarte tragic şi foarte emoţionant. Aurelia Rădulescu a provocat intenționat un accident și a murit după ce a intrat într-un TIR, pe drumul dintre localităţile Roşiorii de Vede şi Măldăeni din judeţul Teleorman, scriu cei de la radioresita.ro citând publicaţia Libertatea.ro

Conform celor relatate de publicația mai sus menționată, drama femeii a început acum aproximativ un an de zile, atunci când soțul său a început să consume droguri și s-a alăturat unui grup de persoane dubioase. Mama fetei susține că ar fi vorba de un grup interlop.

Odată cu trecerea timpului, certurile dintre cei doi soţi au ajuns să fie la ordinea zilei, pentru că bărbatul ar fi început să consume substanțele interzise din ce în ce mai mult.

Sătulă şi disperată de situaţia prin care trecea zilnic, femeia a făcut nu mai puțin de 21 de plângeri la Poliție împotriva soţului. În plângeri, Aurelia mărturisea că este bătută, tăiată și amenințată cu pistolul, notează sursa citată.

loading...

Nu de puţine ori, văzându-şi fata foarte nefericită, mama tinerei a depus numeroase plângeri la poliție, împotriva ginerului său: „Fiica mea a fost bătută şi ameninţată în repetate rânduri, că i se aduc tot felul de acuzaţii din partea lui, acuzaţii care nu sunt adevărate, iar noi stăm permanent într-un stres că într-o zi îşi va pune în aplicare ameninţările şi ne va omorâ fiica, iar copiii vor rămâne fără mamă”, a scris femeia într-un dintre reclamaţiile depuse la Poliţia din Roşiorii de Vede.

Aurelia le-a spus polițiștilor că a fost bătută chiar în fața copiilor de soțul ei, care ar fi amenințat-o cu pistolul la tâmplă. Mai mult, bărbatul ar fi tuns-o ca s-o pedepsească.

Într-o altă reclamație, mama tinerei a susținut că Aurelia a fost supusă unui test cu detectorul de minciuni de soțul ei. Din pricina consumului de droguri, individul avea halucinații și nu de puţine ori, și-ar fi văzut soția în pat cu un alt bărbat.

Cu toate că şoţul a trecut testul cu poligraful, acesta a crezut în continuare că scumpa lui soţie îi este infidelă. După un timp, bărbatul a acumulat datorii de 100.000 de euro la cămătari, iar asta l-a determinat să vândă casa în care locuia împreună cu soția și cei doi copii.

Când s-a împotrivit, Aurelia a primit o nouă corecție din partea soțului.

Sătulă de bătăi și umilințe, Aurelia a decis să-și ia viața într-un mod dramatic. Pe 17 octombrie, s-a urcat la volanul mașinii sale și a intrat cu viteză într-un TIR care circula pe contrasens.

Înainte cu jumătate de oră de a recurge la gestul extrem, Aurelia i-a trimis mamei sale un mesaj în care a rugat-o să aibă grijă de cei doi copii de opt și respectiv trei ani.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul radioresita.ro