S-a CUPLAT pe FaceBook şi a acceptat să fie SOŢIA unui NECUNOSCUT. După ce a VÂNDUT TOTUL, a aflat adevărul despre el …

Relaţiile formate în urma socializării pe Internet sunt pe zi ce trece tot mai numeroase. Cu mult noroc, există şi perechi fericite, dar în majoritatea cazurilor, relaţiile se îndreaptă spre un fiasco de neimaginat pentru aşa zisul cuplu nou format.

O femeie de 40 de ani din Marea Britanie, a ajuns să trăiască o aventură incredibilă în urma unei relaţii avute pe Internet şi prin intermediul reţelei de socializare FaceBook, astăzi este hotărâtă să tragă un semnal de alarmă în această privinţă. Cu ceva timp în urmă, Evangelina Tsadiosou a cunoscut pe Facebook un bărbat din Statele Unite. Cei doi au început să vorbească din ce în ce mai mult şi, în cele din urmă, au realizat că se
potrivesc şi s-au cuplat, scriu cei de la kromania.ro

Marea problemă era aceea că aceştia nu se văzuseră niciodată şi cu toate astea, femeia orbită de dragostea ce i-a purta canadianului a acceptat să fie soţia lui. Imediat, aceasta a vândut tot ce avea în Marea Britanie şi s-a hotărât să se mute în Canada pentru a se căsători cu el.

Şocul a fost foarte mare în momentul în care, cu doar câteva zile înainte de plecarea spre ţara viitorului ei soţ, a fost contactată de o altă femeie, care i-a spus că bărbatul era un escroc sentimental.

În realitate, el avea mai multe „relaţii” şi era logodit cu o grămadă de femei din toată lumea, de care îşi bătea joc. Evangelina s-a hotărât să vorbească şi să-şi facă cunoscută păţania pentru ca alte femei să nu ajungă să cadă în astfel de capcane.

Acum ea doreşte să-şi reconstruiască viaţa şi plănuieşte să se stabilească în Statele Unite, unde vrea să se lanseze în industria muzicală.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul kromania.ro