A murit de cancer la doar 19 ani, după ce a ignorat aceste simptome!

O tânără de 19 ani din Anglia, avea dureri foarte mari de stomac şi s-a hotărât să meargă la doctor. În urma investigaţiilor, doctorul i-a prescris medicamente care nu aveau legătură cu starea ei de sănătate.

Megan Pryde a fost diagnosticată cu o formă de cancer la colon care era mult prea agresivă și nu mai putea fi tratată. Cu câteva luni înainte de a primi vestea cutremurătoare, medicul a analizat simptomele tinerei și i-a spus că este constipată, prescriindu-i un tratament cu laxative.

În urma tratamentului prescris de doctor, durerile la stomac se intensificau din ce în ce mai tare, astfel că părinții ai început să se îngrijoreze. Au mers din nou la spital, unde doctorii au presupus că suferă de apendicită, dar nu asta era cauza durerilor, scrie mirror.co.uk.

Imediat, tânăra a fost supusă unor analize mai amanunţite şi după cinci zile i s-a comunicat că are o tumoare. A fost un adevărat șoc pentru ea și pentru familia ei. Din păcate, tânăra a încetat din viață, boala fiind mult prea avansată pentru ca tratamentul să mai funcționeze.

Sursă articol: antena3.ro

loading...