Model din Rusia, DECEDATĂ în China din cauza epuizării. Autopsia demontează cauza decesului – acesta ar fi putut să fie ucisă

O adolescentă din Rusia a murit luna trecută în China. Aceasta ar fi căzut răpusă de prea multă muncă (epuizarea) şi în momentul de atunci a fost singura ipoteză care putea decide moartea fetei, care lucra ca model. Astăzi, după autopsie, ipoteza a fost schimbată la 180 de grade, deoarece a ieşit la iveală că în corpul tinerei s-au găsit substanţe otrăvitoare, compatibile cu moartea. Datorită acestor concluzii, Vlada Dzyuba nu ar fi murit de epuizare, aşa cum s-a vehiculat iniţial, relatează The Moscow Times, care citează revista Life.

Vlada Dzyuba se afla în Shanghai, unde lucra ca model în timpul Saptamânei de Moda. Tânara a început să se simtă rău, la finalul unei prezentări de 13 ore. Ea a leşinat şi apoi a intrat în comă, iar două zile mai târziu s-a stins din viaţa.

„Mami, sunt obosită, îmi doresc doar să dorm”, i-a spus Vlada mamei sale, la telefon. S-a scris că a murit de epuizare, însă ulterior a ieşit la iveală că aceasta suferea de meningită. Acum, autopsia a scos şi altceva la suprafaţă. Se pare că tânăra avea în corp o substanţa toxică.

„Vlada ar fi putut fi muşcata de o insectă veninoasă, ar fi putut mânca ceva sau poate să fi fost otrăvita intenţionat”, scriu cei de la libertatea.ro

Nu este clar ce substanţă toxică avea tânăra în organism, fiind nevoie de teste suplimentare în acest sens. În orice caz, pare să nu fi fost vorba despre o simpla infecţie care a escaladat în septicemie.

Anterior, spitalul din China unde a fost internată Vlada a publicat un raport în care se arăta că aceasta a murit din cauza unei meningite exacerbate de septicemie, având mai multe organe interne afectate, insuficienţă şi disfuncţie renală.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul libertatea.ro