Riscă să petreacă 5 ani după gratii, pentru că şi-a lăsat amanta să se joace cu un castravete pe post de jucărie s€xuală şi aceasta a decedat

Cât de mult contează cu ce te joci în dormitor? Un cuplu de amaţi a folosit un castravete pe post de jucarie s€xuală, fapt ce a dus la moartea unuia dintre ei.

„Am folosit deseori vibratoare, morcovi şi chiar dovlecei în viaţa noastră s€xuală. În ziua respectivă, nu avea nicio jucarie cu ea aşa ca am luat o jumătate de castravete din bucătărie”, a declarat bărbatul.

Ce s-a întamplat de fapt? Bărbatul i-a „infipt” bine pe gât un castravete, după care a simţit miros puternic de fum venind din bucatarie. Uitase că a pus pe foc o bucată de carne pentru câinele său. Atunci a decis să-şi lase amanta în dormitor şi a fugit în bucătărie pentru a lua carnea de pe foc, scriu cei de la ciao.ro

După ce şi-a hrănit câinele şi a fumat o ţigară, bărbatul s-a întors la parteneră. Din păcate femeia se înecase deja cu castravetele. A intrat în comă şi a murit la scurt timp după, în spital. Acum, acuzatul riscă să petreacă 5 ani după gratii.

Sursă articol: ciao.ro

loading...