Moartea actriţei Stela Popescu este considerată suspectă de către Poliţie? Trupul actriței, dus la INML

Trupul neînsuflețit al actriței este în acest moment la IML, în vederea efectuării necropsiei. Poliţia Capitalei a deschis dosar penal pentru moarte suspectă a Stelei Popescu, scriu cei de la digi24.ro

Conform declaraţiilor date de partenerul ei de scenă, Alexandru Arșinel, există o necorelare a datei când aceasta a încetat din viaţă, fiind convins că Stela Popescu ne-a părăsit încă de miercuri: „Alaltaieri am vorbit cu ea, am întrebat-o ce facem în Spania, ce materiale facem. Azi dimineață am sunat-o să îi spun că avem o propunere de spectacol la Chișinău pentru sărbătorirea actorului Ursachi și nu a răspuns. Nu a mai răspuns de ieri, ea a murit de ieri”.

Potrivit datelor furnizate joi de Poliția Capitalei, prin efectuarea necropsiei vor fi clarificate anumite aspecte de natură medicală, scriu cei de la Digi24.

Cercetările în cauză sunt efectuate de compartimentul „Morți suspecte” din cadrul Serviciului Omoruri, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, arată sursa citată.

Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani, fiind găsită prăbușită în holul casei de către fiica sa adoptivă. Astăzi, actrița va ajunge pentru ultima oară la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, și va fi înmormântată duminică, la Cernica.

„Dacă în piept ai o inimă ce tot arde, rămâi tânăr şi la 90 de ani”, considera actrița.

Dacă nu aș fi reușit în actorie, aș fi făcut altceva, nu m-aș fi încăpățânat. Nu sunt orgolioasă. Aș fi făcut design, de exemplu, costume de teatru. Aș face o mie de lucruri, păcat că viața e scurtă”, spunea Stela Popescu la Digi24.

De astăzi, Stela devine o stea între stele.

ULTIMA ORĂ!

Medicii legiști au finalizat autopsia mari actrițe și au ajuns la o concluzie în ceea ce privește decesul.

Stela Popescu a murit în urma unui atac cerebral vascular și, conform surselor judiciare, nu avea leziuni externe pe trup.

Se pare că actrița a făcut un accident vascular cerebral major, și opinia medicilor este că îl avea de două sau de trei zile, însă în momentul în care s-a spart, a intrat în comă.

Din păcate medicii au ajuns la fața locului la 12 ore după decesul Stelei Popescu. Necropsia a arătat că nu avea leziuni externe, scriu cei de la stiri.rol.ro

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Ultima apariţie în public a Doamnei Stela Popescu descrisă de Oane Pellea - "Am văzut un material filmat... Mi-a tăiat răsuflarea..." - Ştiri de Actualitate!

Comments are closed.